Granliden 4, 335 71 Hestra
070-491 36 00
info@hestrapippin.se

”En fågel viskade i mitt öra”

Vi är en reklambyrå I Hestra. Vad kan vi då göra för Er? Med mångårig branschvana kan vi fixa det mesta till ett bra pris (webbsidor/hemsidor, tryckning av diverse trycksaker; broschyrer, visitkort, flyers, kuvert, affischer och mycket annat reklammaterial, roll-ups, produktfotografering, retusch av bilder, vepor, reklam m.m.). När Ni vill synas tveka inte att kontakta oss.

Vilka är då reklambyrån Hestrapippin?

Då är det egentligen bara jag! Mitt namn är Thomas Kunerus, har arbetat med grafisk design i ca 20 år. Började mina första 7 år på ett tryckeri med reklambyråverksamhet i Anderstorp med många kunder i GGVV-regionen (Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd, Värnamo) därefter 7 år på ett tryckeri/reklambyrå i Tranemo med liknande verksamhet. Nu spenderar jag min största del av tiden inhouse på ett större klädföretag där jag tar fram idéer och marknadsföringsmaterial. Jag driver Hestrapippin utöver det och hjälper både företag och privatpersoner.

Webb som specialitéHestra Responsiv design

Kontakta oss om ni vill uppdatera eran hemsida eller bygga en helt ny. Jag hjälper er att få en snygg, bra och lättnavigerad hemsida som även är responsiv så att den fungerar i alla smartphones/iphones och läsplattor/ipads.